Ιωάννινα: Η γυναίκα άδειαζε τσέπες και ο αδελφός της... σπίτια

Ιωάννινα: Η γυναίκα άδειαζε τσέπες και ο αδελφός της... σπίτια

Οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης την εντόπισαν στο σπίτι της, τη συνέλαβαν και την προσήγαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση που ερευνά αν έχει ξαφρίσει και άλλα θύματα

Ιωάννινα: Η γυναίκα άδειαζε τσέπες και ο αδελφός της... σπίτια
Οικογενειακώς έκαναν κλοπές μια 42χρονη τσιγγάνα και ο 37χρονος αδελφός της, που δρούσαν στην πόλη των Ιωαννίνων έχοντας μοιράσει τις... αρμοδιότητες! Η γυναίκα άδειαζε τσέπες ανυποψίαστων πολιτών με τη μέθοδο της απασχόλησης, ενώ ο άνδρας έκανε διαρρήξεις.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση τους ήρθαν μετά τη σύλληψη της 42χρονης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, λίγες ώρες αφ' ότου είχε αρπάξει όσα χρήματα είχε στην τσέπη του ένας 41χρονος. Οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης την εντόπισαν στο σπίτι της, τη συνέλαβαν και την προσήγαν στην Ασφάλεια
Κλείσιμο
για την προανάκριση που ερευνά αν έχει ξαφρίσει και άλλα θύματα.Την ίδια ώρα, έγιναν έρευνες τόσο στο δικό της σπίτι όσο και σε αυτό του 37χρονου αδελφού της, όπου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο με άδεια κατοχής που είχε λήξει, ένα σκαπτικό μηχάνημα και τρία μηχανήματα ήχου τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών. 

Όπως διαπιστώθηκε, το σκαπτικό μηχάνημα είχε κλαπεί στα μέσα Φεβρουαρίου από ένα σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η έρευνα για την προέλευση των υπόλοιπων κλοπιμαίων συνεχίζεται, ενώ τα αδέλφια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης