Βούλγαροι έκλεβαν κινητά από μαγαζιά των Ιωαννίνων

Βούλγαροι έκλεβαν κινητά από μαγαζιά των Ιωαννίνων

Μέσα σε δυο ημέρες, από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 19 χρόνων άρπαξαν τρία κινητά από δύο εμπορικά καταστήματα

Βούλγαροι έκλεβαν κινητά από μαγαζιά των Ιωαννίνων
Με οργανωμένο σχέδιο δρούσαν δυο νεαροί Βούλγαροι, που έμπαιναν στα καταστήματα των Ιωαννίνων παριστάνοντας τους πελάτες και, όταν κατάφερναν να απασχολήσουν τους υπαλλήλους, άρπαζαν πανάκριβες συσκευές κινητής τηλεφωνίας!

Μέσα σε δυο ημέρες, από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 19 χρόνων άρπαξαν τρία κινητά από δύο εμπορικά καταστήματα. Η δράση τους εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης και συνελήφθησαν πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο.

Κλείσιμο
Στα σπίτια των δυο νεαρών και σε μια κρυψώνα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά που αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων και ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα», το οποίο τους πρόσθεσε την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής στη δίωξη για διακεκριμένες κλοπές που τους άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης