Ξάφριζε τους θαμώνες στις καφετέριες στο Ρέθυμνο

Ξάφριζε τους θαμώνες στις καφετέριες στο Ρέθυμνο

Ο αλλοδαπός «μακρυχέρης» τριγύριζε σε διάφορα καταστήματα παριστάνοντας ότι αναζητούσε κάποιον και, όταν αντιλαμβανόταν πως οι στόχοι του δεν πρόσεχαν τα πράγματά τους, τα άρπαζε από τα τραπέζια ή τις καρέκλες

Ξάφριζε τους θαμώνες στις καφετέριες στο Ρέθυμνο
Πέντε κλοπές που είχαν γίνει ως και δυο χρόνια πριν με θύματα τους θαμώνες καταστημάτων στο Ρέθυμνο, εξιχνίασαν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας που ανακάλυψαν τον δράστη μετά από προσεκτική αξιοποίηση των στοιχείων που ερευνούσαν.

Πρόκειται για έναν 45χρονο Αλβανό, που αποδείχθηκε ότι δρούσε στο χρονικό διάστημα από τις 15 Απριλίου 2014 ως και τις 23 Δεκεμβρίου του 2015. Ο αλλοδαπός «μακρυχέρης» τριγύριζε σε διάφορα καταστήματα παριστάνοντας ότι αναζητούσε κάποιον και, όταν αντιλαμβανόταν πως οι στόχοι του δεν πρόσεχαν τα πράγματά τους, τα άρπαζε από τα τραπέζια ή τις καρέκλες.

Κλείσιμο
Με τον τρόπο αυτό, είχε διαπράξει πέντε κλοπές με λεία πορτοφόλια και τσάντες που είχαν μέσα χρήματα, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης