Άφατη θλίψη στα Γρεβενά πριν την κηδεία της άτυχης νοσηλεύτριας του «Αμαλία Φλέμινγκ»

Άφατη θλίψη στα Γρεβενά πριν την κηδεία της άτυχης νοσηλεύτριας του «Αμαλία Φλέμινγκ»

Αύριο, Τετάρτη, η κηδεία της 35χρονης Χρύσας Ρόβα, που έπεσε από το περβάζι του τρίτου ορόφου στο νοσοκομείο, στο οποίο εργαζόταν, και έχασε τη ζωή της

Άφατη θλίψη στα Γρεβενά πριν την κηδεία της άτυχης νοσηλεύτριας του «Αμαλία Φλέμινγκ»
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν αύριο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην 35χρονη νοσηλεύτρια Χρύσα Ρόβα, που έχασε ξαφνικά τη ζωή της, όταν έπεσε από το περβάζι του τρίτου ορόφου στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου εργαζόταν.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει στη γενέτειρα της, τα Γρεβενά, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Γρεβενών.

Κλείσιμο
Ήδη, πολλοί συγγενείς και φίλοι καταφτάνουν στην περιοχή, προκειμένου να συλλυπηθούν στους απαρηγόρητους γονείς και τον σύντροφό της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από δύο μήνες.

Την Τετάρτη, γύρω στις 5 το πρωί, αναμένεται να ταξιδέψουν με πούλμαν από την Αθήνα οι συνάδελφοί της, προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία της.
 
«Όταν μια πόρτα κλείνει και χάνεται ένας νέος άνθρωπος,
Όταν η αίσθηση για το καθήκον ξεπερνάει το αυτονόητο ...
Όλα τα "γιατί" και τα "αν" που έρχονται στο στόμα,
δεν μπορούν ούτε να απαντήσουν,
ούτε να γλυκάνουν τον πόνο των ανθρώπων…»


Μέσα από αυτές τις αράδες, οι συνάδελφοί της αποχαιρετούν την Χρύσα, μην έχοντας συνειδητοποιήσει ούτε οι ίδιοι ακόμη ότι δεν βρίσκεται ανάμεσά τους. Παρόλο που τις παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, όταν ακόμα ήταν πεσμένη στο φωταγωγό, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
    
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η 35χρονη Χρύσα Ρόβα που εργαζόταν στην Καρδιολογική Μονάδα του νοσοκομείου, μεταφέρθηκε σε διπλανό χώρο για να πάρει κάτι.

Η πόρτα της Καρδιολογικής Μονάδας έκλεισε πίσω της, χωρίς η ίδια να έχει πάνω της το κλειδί για να ξεκλειδώσει. Από το άγχος της να επιστρέψει εγκαίρως στους ασθενείς,  αφού εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος άλλος συνάδελφος στο χώρο για να της ανοίξει, ανέβηκε στο περβάζι του τρίτου ορόφου, για να κερδίσει χρόνο.

Δυστυχώς, η μοίρα της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, αφού η 35χρονη έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από τον τρίτο όροφο.

Η υπερβολική αίσθηση ευθύνης και το δέσιμο που είχε με τους ασθενείς, την οδήγησαν σε μια απεγνωσμένη πράξη, που της στοίχισε τη ζωή. Από τη μία, οι ασθενείς που ήταν μόνοι τους και οι απανωτές δουλειές που όφειλε να ρυθμίσει στην ώρα τους και από την άλλη, το νεαρό της ηλικίας της, την οδήγησαν στο περβάζι και όχι στις σκάλες, απ' όπου θα μπορούσε να μεταβεί με ασφάλεια στο χώρο.

Η Χρύσα Ρόβα εργαζόταν 15 χρόνια στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ». Ξεκίνησε να εργάζεται ως νοσηλεύτρια, ενώ χάρη στο ζήλο που έτρεφε για τη δουλειά της, έδωσε εξετάσεις, προκειμένου να φοιτήσει στο Τμήμα Νοσηλευτικής των ΤΕΙ, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές της, για να εργαστεί στην Καρδιολογική Μονάδα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης