Κομοτηνή: Δυο οι «δράκοι» με επτά και τρεις επιθέσεις αντίστοιχα!

Κομοτηνή: Δυο οι «δράκοι» με επτά και τρεις επιθέσεις αντίστοιχα!

Ένας Έλληνας ομολόγησε επτά επιθέσεις κι ένας Ουκρανός ακόμα τρεις - Παραμένει ασύλληπτος ο δράστης της επίθεσης σε κοριτσάκι στο ασανσέρ

Κομοτηνή: Δυο οι «δράκοι» με επτά και τρεις επιθέσεις αντίστοιχα!
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια χτύπησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, που συνέλαβαν όχι έναν αλλά δυο «δράκους» οι οποίοι είχαν γίνει φόβος και τρόμος για τις νεαρές γυναίκες στην Κομοτηνή. Πρόκειται για έναν Έλληνα που ομολόγησε ότι επιτέθηκε σε επτά γυναίκες και έναν Ουκρανό που παραδέχθηκε άλλες τρεις επιθέσεις!

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες που υποβλήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για απόπειρες βιασμού, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. 

Κλείσιμο
Οι δυο τους εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας που περιλάμβανε και την απόπειρα ασέλγειας σε ένα 8χρονο κορίτσι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του, στις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν ήταν ο δράστης κι αυτό σημαίνει ότι ο αδίστακτος παιδεραστής είναι ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο παραμένει ασύλληπτο και η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται!

Ο 29χονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε για την επίθεση σε βάρος μιας 21χρονης φοιτήτριας, την οποία επιχείρησε να βιάσει στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά η παρέμβαση περίοικων τον έτρεψε σε φυγή. Ο σάτυρος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει παρελθόν ως επιδειξίας και έχει συλληφθεί δυο φορές για κλοπές μοτοποδηλάτων στην Αλεξανδρούπολη. Ο ίδιος ομολόγησε ότι, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε ασελγήσει σε μια 19χρονη στην είσοδο της πολυκατοικίας της και παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης άλλων επτά επιθέσεων σε γυναίκες οι οποίες δεν είχαν κάνει καταγγελία!

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη και ενός 23χρονου Ουκρανού που δρούσε με τον ίδιο τρόπο στην Κομοτηνή. Στις 13 Ιανουαρίου πλησίασε μια 22χρονη κοπέλα και επιχείρησε να τη βιάσει, αλλά αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας όταν εκείνη αντιστάθηκε. Τον περασμένο Οκτώβριο ακολούθησε στην είσοδο της πολυκατοικίας της μια 19χρονη και ασέλγησε πάνω της, ενώ την ίδια ημέρα επιχείρησε να κάνει το ίδιο σε άλλη μια 22χρονη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης