Ντουλάπα έγινε... θερμοκήπιο για χασισόδεντρα!

Ντουλάπα έγινε... θερμοκήπιο για χασισόδεντρα!

Μέσα, βρέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,30 ως 0,45 εκατοστών που ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, εξασφαλίζοντάς τους τις απαιτούμενες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας με κατάλληλο εξοπλισμό που περιλάμβανε λαμπτήρα τεχνητού φωτισμού προσαρμοσμένο σε λαμαρίνα ανάκλασης

Ντουλάπα έγινε... θερμοκήπιο για χασισόδεντρα!
Στο χώρο όπου κοιμόταν και ο ίδιος είχε εγκαταστήσει το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη ένας 30χρονος! Οι αστυνομικοί
της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, το βρήκαν όταν άνοιξαν τη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιό του!

Κλείσιμο
Μέσα, βρέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,30 ως 0,45 εκατοστών που ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, εξασφαλίζοντάς τους τις απαιτούμενες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας με κατάλληλο εξοπλισμό που περιλάμβανε λαμπτήρα τεχνητού φωτισμού προσαρμοσμένο σε λαμαρίνα ανάκλασης. Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ τα χασισόδεντρα και ο εξοπλισμός κατασχέθηκαν.

*** Για διανομή του παράνομου εμπορεύματός του είχε βγει σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο ένας 57χρονος, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων και συνελήφθη, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη. 

Εκεί, βρήκαν μια μίνι χασισοφυτεία με τρία δενδρύλλια στο στάδιο της ανάπτυξης μέσα σε γλάστρες και άλλα  394 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης