Πάτρα: Έδιωξε τη σύζυγο και κράτησε τα παιδιά τους!

Πάτρα: Έδιωξε τη σύζυγο και κράτησε τα παιδιά τους!

Ο 46χρονος άνδρας εμπόδιζε τη γυναίκα επί μέρες να δει τα παιδιά της, ένα κορίτσι μόλις λίγων μηνών και ένα αγόρι τριών χρόνων - Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση ανηλίκου και έδωσε εντολή να αποδοθούν τα παιδιά στη μητέρα τους

Πάτρα: Έδιωξε τη σύζυγο και κράτησε τα παιδιά τους!
Στα κρατητήρια της Ασφάλειας κατέληξε ένας 46χρονος από την Πάτρα, σε βάρος του οποίου έκανε καταγγελία η εν διαστάσει σύζυγός του ότι την έδιωξε από το σπίτι τους αλλά κράτησε τα δυο ανήλικα παιδιά τους χωρίς να της δίνει το δικαίωμα να έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Φεβρουαρίου, όταν το ζευγάρι διαπληκτίστηκε ιδιαίτερα έντονα για άγνωστους λόγους και η σχέση του έφτασε στο απροχώρητο. Όμως, ο 46χρονος άνδρας έφτασε στο σημείο να απομακρύνει κακήν κακώς από το σπίτι την μητέρα των δυο παιδιών τους, ενός κοριτσιού μόλις λίγων μηνών και ενός αγοριού τριών χρόνων.

Κλείσιμο
Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 46χρονου και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση ανηλίκου και έδωσε εντολή να αποδοθούν τα παιδιά στη μητέρα τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης