Πακιστανός μετέφερε χασίς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Πακιστανός μετέφερε χασίς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Ο 19χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ βρέθηκαν πάνω του, 66,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Πακιστανός μετέφερε χασίς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Δεν έφτανε που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, έκανε και διακίνηση ναρκωτικών ένας νεαρός Πακιστανός, που... προσγειώθηκε στην αγκαλιά των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας της Ασφάλειας
μόλις αποβιβάστηκε στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Άρτας!

Κλείσιμο
Ο 19χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ
και, στον έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα. Εκτός αυτού, όταν συνελήφθη βρέθηκε πάνω του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,7 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που του άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

*** Επτά ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης βρήκαν συνολικά οι άνδρες της Ασφαλείας πάνω σε τρεις Έλληνες ηλικίας 26, 29 και 31 χρόνων, στους οποίους έκαναν έλεγχο στην Τρίπολη και τους συνέλαβαν για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που είχε πάνω του ο 29χρονος ήταν μέρος του ποσού που είχε αρπάξει λίγες ώρες νωρίτερα από έναν ηλικιωμένο! Τα χρήματα αποδόθηκαν στο θύμα και ο δράστης οδηγήθηκε μαζί με τους άλλους δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος και για κλοπή.

*** Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου στο σπίτι ενός 50χρονου στην περιοχή του Αγίου Θωμά, ανακάλυψαν 70 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και μικρή ποσότητα αδασμολόγητου καπνού που κατασχέθηκαν. Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης