Άρπαξαν ένα τόνο λάδι από Συνεταιρισμό

Άρπαξαν ένα τόνο λάδι από Συνεταιρισμό

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, άρπαξαν το λάδι που ήταν αποθηκευμένο στο Συνεταιρισμό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Σίβα

Άρπαξαν ένα τόνο λάδι από Συνεταιρισμό
Ξαναχτύπησαν οι επιτήδειοι που λυμαίνονται τις παραγωγές των αγροτών σε περιοχές της πεδιάδας της Μεσσαράς, απ' όπου προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του ελαιόλαδου που παράγεται στην Κρήτη! Τα ξημερώματα της Πέμπτης, άρπαξαν το λάδι που ήταν αποθηκευμένο στο Συνεταιρισμό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Σίβα.

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την κεντρική πόρτα της περίφραξης από την οποία μπήκαν στο προαύλιο και τρύπωσαν στο κτίριο του Συνεταιρισμού σπάζοντας ένα παράθυρο. Προφανώς είχαν μαζί τους φορτηγό, καθώς γνώριζαν ότι στις κανίστρες του εργοστασίου υπήρχε περισσότερο από ένας τόνος ελαιόλαδου, το οποίο άρπαξαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους δει κάποιος! Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Μοιρών. 

Κλείσιμο
*** Δυο καφενεία που λειτουργούν και ως παντοπωλεία διέρρηξαν άγνωστοι στην κοινότητα Αγρελιά των Τρικάλων και άρπαξαν τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, σοκολάτες και λίγα χρήματα που βρήκαν στις ταμειακές μηχανές. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να διαρρήξουν και τρίτο κατάστημα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησε αμέσως η Ασφάλεια Τρικάλων, οι διαρρήκτες πρόλαβαν να εξαφανιστούν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης