Πάλη αστυνομικών με ένοπλο διακινητή ηρωίνης

Πάλη αστυνομικών με ένοπλο διακινητή ηρωίνης

Ο 31χρονος «νταής» βρέθηκε άμεσα με χειροπέδες και στο όχημα όπου επέβαινε οι αστυνομικοί βρήκαν 10,4 γραμμάρια ηρωίνης και το μαχαίρι, ενώ και στο σπίτι του κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης

Πάλη αστυνομικών με ένοπλο διακινητή ηρωίνης
Δεν… «σήκωνε» πολλά- πολλά ο νεαρός Έλληνας που μετέφερε ποσότητα ηρωίνης με το αυτοκίνητό του και ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Αγρίνιο, τους έσπρωξε βίαια και προσπάθησε να το σκάσει.

Ο 31χρονος «νταής» βρέθηκε άμεσα με χειροπέδες και στο όχημα όπου επέβαινε οι αστυνομικοί βρήκαν 10,4 γραμμάρια ηρωίνης και το μαχαίρι, ενώ και στο σπίτι του κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και μια κροτίδα. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με βαριές κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και αντίσταση.

Κλείσιμο
*** Ναρκωτικά και λαθραίο καπνό βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι όπου έκαναν έφοδο και συνέλαβαν δυο 18χρονους, έναν 29χρονο και μια 30χρονη. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας», μικροποσότητα του ναρκωτικού MDMA και 40 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης