Καστοριά: Παρέλαβε 33 κιλά χασίς από Αλβανούς εισαγωγείς

Καστοριά: Παρέλαβε 33 κιλά χασίς από Αλβανούς εισαγωγείς

Ραντεβού με Αλβανούς «βαρόνους» ναρκωτικών είχε ένας 45χρονος Έλληνας, για να παραλάβει χασίς για να το διακινήσει σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και όλης της Μακεδονίας αλλά δεν πρόλαβε να πετύχει τον σκοπό του

Καστοριά: Παρέλαβε 33 κιλά χασίς από Αλβανούς εισαγωγείς
Ραντεβού με Αλβανούς «βαρόνους» ναρκωτικών είχε σε αθέατο σημείο της μεθορίου ένας 45χρονος Έλληνας, για να παραλάβει μεγάλη ποσότητα χασίς την οποία επρόκειτο να διακινήσει σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και όλης της Μακεδονίας.

Όμως, για την επικείμενη εισαγωγή του φορτίου είχαν ενημερωθεί οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή Κολοκυνθού. Μόλις εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, το ακινητοποίησαν και το ερεύνησαν με αποτέλεσμα να βρουν τους δύο ταξιδιωτικούς σάκους που βρίσκονταν στο πορτ μπαγκάζ και περιείχαν 32 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Κλείσιμο
Τα ναρκωτικά, που ζύγιζαν 32 κιλά και 960 γραμμάρια, κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και δύο κινητά του μεταφορέα με δύο κάρτες SIM. Ο 45χρονος επιβεβαίωσε ότι οι σάκοι είχαν εισαχθεί νωρίτερα από την Αλβανία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης