Με «βιτρίνα» το παιδί της πωλούσε ηρωίνη και κοκαΐνη!

Με «βιτρίνα» το παιδί της πωλούσε ηρωίνη και κοκαΐνη!

Πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα που χρησιμοποιούσε το ανήλικο παιδί της για να μην δίνει στόχο και να διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά 

Με «βιτρίνα» το παιδί της πωλούσε ηρωίνη και κοκαΐνη!
Συντάραξε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η εικόνα της 46χρονης Ελληνίδας που εντόπισαν να διακινεί σημαντικές ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στο κέντρο της πόλης της Άρτας, χρησιμοποιώντας ως «βιτρίνα» το ανήλικο παιδί της για να μην δίνει στόχο.

Όπως αποδείχθηκε, η αδίστακτη γυναίκα είχε φτάσει στην Άρτα με ταξί από το Μεσολόγγι όπου κατοικεί για να πουλήσει το παράνομο εμπόρευμά της. Μέσα από το πουκάμισο που φορούσε, είχε κρύψει μία συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 266,8 γραμμάριων και άλλη μία με κοκαΐνη βάρους 0,95 γραμμαρίου, που ήταν και οι δυο τυλιγμένες με μονωτική ταινία. 

Κλείσιμο
Οι άνδρες της Δίωξης διερευνούν τις διασυνδέσεις της 46χρονης για να εντοπίσουν τους προμηθευτές των ναρκωτικών, ενώ για την τύχη του ανήλικου παιδιού της θα αποφανθεί η δικαιοσύνη που εξετάζει το ενδεχόμενο να της αφαιρέσει την επιμέλεια, καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άρτας της άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης