Παρέα πέντε νεαρών πίσω από την έκρηξη στο Λασίθι;

Παρέα πέντε νεαρών πίσω από την έκρηξη στο Λασίθι;

Σε βάρος των πέντε νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών κατά περίπτωση και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου

Παρέα πέντε νεαρών πίσω από την έκρηξη στο Λασίθι;
Πέντε νεαροί Έλληνες που είχαν στα σπίτια τους πλήθος εκρηκτικά, κροτίδες και ναρκωτικά, συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την έκρηξη βόμβας σε ένα αγροτικό φορτηγάκι στον οικισμό Μαρδάτι της Κριτσάς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αρχικά, οι άνδρες της  Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνες στα σπίτια ενός 23χρονου, ενός 29χρονου και ενός 22χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Κριτσάς, όπου  ανακάλυψαν 43 βεγγαλικά, 11 φωτοβολίδες, οκτώ καπνογόνα, πέντε πυροκροτητές, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια κροτίδα, έναν κάλυκα τυφεκίου και ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Όπως διαπίστωσαν, ο 22χρονος είχε ειδοποιήσει έναν 20χρονο να παραλάβει από το σπίτι του άλλους δέκα πυροκροτητές και να τους μεταφέρει στο σπίτι ενός άλλου 22χρονου, όπου συνελήφθησαν και οι δυο. 

Κλείσιμο
Σε βάρος των πέντε νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών κατά περίπτωση και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν η παρέα ήταν πίσω από την ισχυρή έκρηξη που κατέστρεψε το αγροτικό. Η δεύτερη έκρηξη, που αναστάτωσε την ίδια περιοχή στις 7 Ιανουαρίου, αποδείχθηκε ότι δεν οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό αλλά σε... κατολίσθηση!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης