Τριπλή απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ σε χωριό της Αχαΐας

Τριπλή απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ σε χωριό της Αχαΐας

Οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν ριφιφί τρυπώντας τον τοίχο στον οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ όμως δεν τα κατάφεραν

Τριπλή απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ σε χωριό της Αχαΐας
Ήξεραν πού να χτυπήσουν, αλλά δεν ήξεραν... πώς οι δυο κακοποιοί που έβαλαν στο μάτι το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης της Εθνικής τράπεζας στο παραθαλάσσιο χωριό  Σελιανιτίκα της Αχαΐας στον Κορινθιακό κόλπο! Οι τρεις (!) προσπάθειές τους να το διαρρήξουν έπεσαν στο κενό και το ΑΤΜ τους... εκδικήθηκε καταγράφοντας τα χαρακτηριστικά τους με την κάμερά του!

Αρχικά, οι δυο άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να κάνουν ριφιφί τρυπώντας τον τοίχο στον οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ. Όμως, δεν τα κατάφεραν και επιχείρησαν να παραβιάσουν την είσοδο της τράπεζας. Και εκεί απέτυχαν, αλλά δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και δοκίμασαν να παραβιάσουν το ίδιο το μηχάνημα. Με τα πολλά, όμως,  ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός της τράπεζας και αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν και να φύγουν με άδεια χέρια! Ωστόσο, τα πρόσωπά τους είναι πλέον γνωστά στους αστυνομικούς που τους αναζητούν.

Κλείσιμο
*** Το κατάστημα ενός 52χρονου στην περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο διέρρηξαν άγνωστοι κακοποιοί τα ξημερώματα της Κυριακής και, αφού άρπαξαν από το εσωτερικό του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τον 52χρονο αρκετές ώρες αργότερα και ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί προανάκριση για την κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης