Ιωάννινα: Οι γυναίκες απασχολούσαν και οι άνδρες έκλεβαν

Ιωάννινα: Οι γυναίκες απασχολούσαν και οι άνδρες έκλεβαν

Οι δράστες, που μετακινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, άρπαξαν 400 ευρώ από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην περιοχή Κρύα

Ιωάννινα: Οι γυναίκες απασχολούσαν και οι άνδρες έκλεβαν
Δυο ζευγάρια τσιγγάνων είχαν ρημάξει τα ταμεία καταστημάτων σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων, όπου οι γυναίκες παρίσταναν τις πελάτισσες για να απασχολήσουν τον ιδιοκτήτη, ώστε να βρουν ευκαιρία οι άνδρες να αρπάξουν τα χρήματα.

Οι δράστες, που μετακινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, άρπαξαν 400 ευρώ από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην περιοχή Κρύα. Λίγο νωρίτερα, είχαν προσπαθήσει να ξαφρίσουν άλλα δύο καταστήματα στην Πεδινή Ιωαννίνων, αλλά οι ιδιοκτήτες τους πήραν είδηση και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί του τμήματος Φιλιππιάδας τους εντόπισαν στην περιοχή τους και τους πέρασαν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Οι δύο άνδρες ηλικίας 48 και 44 και οι δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 39 χρόνων είχαν πάνω τους 700 ευρώ και 30 λίρες Αγγλίας για τα οποία ερευνάται από πού τα έκλεψαν, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και η προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης