Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 4 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 4 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :


Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 4 μοναδικές προσφορές

1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 18/01/2016 έως και το Σάββατο  23/01/2016).

Κλείσιμο

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 18/01 έως και το Σάββατο 23/01/2016.









3. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  




Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής δείτε Live:

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κυρ. 17/01 19:30)

(ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών)

  • ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δευτ. 18/01 19:30) και
  • SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ (Τετ. 20/1 19:30)

Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  17/01/2016 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 17 Ιανουαρίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

16:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΣΦΠ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE) TOP

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

00:00     ΩΡΑ 12 (LIVE

TΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ (LIVE) TOP 

21:30     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ TOP 16

                ΧΙΜΚΙ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (LIVE)

22:30     ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ (LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

17:15     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

21:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

                22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.






4. Το μυθιστόρημα “Τα Παλάτια του Βοσπόρου” των Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου, που θα σας καθηλώσει


Το υπέροχο μυθιστόρημα των Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου “Τα Παλάτια του Βοσπόρου” προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο Θέμα.

Αυτή την Κυριακή

Το μυθιστόρημα «Παλάτια του Βοσπόρου» των Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου είναι στο ΘΕΜΑ

Το μυθιστόρημα «Παλάτια του Βοσπόρου» των Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Ταξίδι στη μνήμη αλλά και το πάθος, ιστορία και μύθος, έρωτας και ατελείωτες παρεξηγήσεις -αυτά είναι τα συστατικά ενός συναρπαστικού αναγνώσματος όπως τα «Παλάτια του Βοσπόρου». Η Κωνσταντινούπολη, προφανώς, είναι το θέατρο όπου εξελίσσεται η υπόθεση του βιβλίου, είναι όμως τα παιχνίδι των συγγραφέων με το χθες και το σήμερα που υφαίνει έναν λεπτό ιστό γύρω από την νοσταλγία για την χαμένη Πόλη των Ελλήνων.

Το «Παλάτια του Βοσπόρου» είναι ένα μυθιστόρημα -αλλά και κάτι περισσότερο από αυτό, καθώς μεγάλο μέρος της πλοκής εκτυλίσσεται παράλληλα με την ιστορική περιπέτεια του Ελληνισμού, κατά την περίοδο 1821-1870. Γι' αυτό, άλλωστε και παρεμβάλλονται εκτενείς αναφορές στα ιστορικά γεγονότα της εποχής, έτσι ώστε ο αναγνώστης να εντάξει την αφήγηση σε ένα γενικότερο πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο.

Όμως, αυτό που κάνει ξεχωριστό το «Παλάτια του Βοσπόρου» είναι η παράξενη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αναμετρώνται διαρκώς με τα ίδια τους τα αισθήματα. Κι αυτό είναι από μόνο του ένα ταξίδι ανάγνωσης που κανείς δεν πρέπει να στερήσει από τον εαυτό του.

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).


Μη τo χάσετε!







5. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People


Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

























Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 18/01/2016 έως και το Σάββατο 23.01.2016.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 18/01 έως και το Σάββατο 23.01.2016.


2. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε τους μεγαλύτερους αγώνες της Superleague Live και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.  


Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής δείτε Live:


  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κυρ. 17/01 19:30)

(ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών)

  • ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δευτ. 18/01 19:30) και
  • SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ (Τετ. 20/1 19:30)

Και αυτή την Κυριακή απολαύστε τα πιο δημοφιλή κανάλια , το Novasports1 και το Novalifε και με την έκδοση των 2 ευρώ.

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  17/01/2016 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις εντελώς δωρεάν και αγοράζοντας είτε την απλή έκδοση είτε την έκδοση με τις προσφορές δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 17 Ιανουαρίου μπορείτε να δείτε:

Novasports Highlights

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

16:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΣΦΠ (LIVE) TOP

21:30     ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (LIVE)

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΣΤΟ ΦΙΛΕ (LIVE) TOP

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

00:00     ΩΡΑ 12 (LIVE

TΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

19:30     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ (LIVE) TOP 

21:30     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

21:00     ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

19:00     ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ TOP 16

                ΧΙΜΚΙ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (LIVE)

22:30     ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ (LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

17:15     SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16

                19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

21:00     ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

                22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (LIVE)

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Πώς θα κάνετε εγγραφή

1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:

Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.


ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης