Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

Τα μέλη του κυκλώματος συντόνιζαν τη δράση τους επικοινωνώντας με κινητά «φαντάσματα» που είχαν αγοραστεί στο όνομα αλλοδαπών ή και... συγγενών τους

Σπείρα διακινούσε ηρωίνη και χασίς σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα
Δυο μερόνυχτα κράτησε η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών για την εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα, όπου συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και παραδόθηκαν άλλοι δυο. Στην δικογραφία , περιλαμβάνονται και δεκάδες χρήστες που προμηθεύονταν συστηματικά ηρωίνη και χασίς από τους δράστες.

Τα μέλη του κυκλώματος συντόνιζαν τη δράση τους επικοινωνώντας με κινητά «φαντάσματα» που είχαν αγοραστεί στο όνομα αλλοδαπών ή και... συγγενών τους!

Κλείσιμο
Αρχικά, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα ένας 38χρονος που είχε στην κατοχή του 154,2 γραμμάρια ηρωίνης και έπειτα στην Κέρκυρα ένας 26χρονος συνεργός του και ένας 59χρονος, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν 840 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με ένα μονόκαννο τουφέκι για το οποίο δεν διέθετε άδεια και 770 ευρώ.

Μόλις έγιναν γνωστές οι συλλήψεις, παραδόθηκαν οικειοθελώς στους αστυνομικούς άλλος ένας 26χρονος και ένας 20χρονος που είχαν ηγετικό ρόλο στην συμμορία. Και οι πέντε οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και εμπορία ναρκωτικών, ενώ ο 59χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης