Συλλήψεις για πόκερ και «φρουτάκια» στην Κρήτη

Συλλήψεις για πόκερ και «φρουτάκια» στην Κρήτη

Μετά από έφοδο σε καφενείο στο Ηράκλειο, οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια - Αλλά και σε ένα Ίντερνετ καφέ στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έπιασαν τέσσερις θαμώνες να παίζουν το παράνομο ηλεκτρονικό παιχνίδι «φρουτάκια»

Συλλήψεις για πόκερ και «φρουτάκια» στην Κρήτη
Αντί να γεμίσουν τις τσέπες τους με τον χριστουγεννιάτικο «μποναμά» από το... μπαρμπούτι, έχασαν κι αυτά που είχαν και θα πληρώσουν τις σχετικές ποινές οι τέσσερις τζογαδόροι που συνελήφθησαν να παίζουν ζάρια σε ένα καφενείο στο Ηράκλειο υπό το βλέμμα του 40χρονου προσωρινά υπεύθυνου!

Το ποσό που πόνταραν οι «ζαράκηδες» ηλικίας από 41 ως 63 χρόνων, είχε φτάσει τα  4.820 ευρώ. Όμως, κατέληξε στο... Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι αναζητούν και τον 28χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος που δεν διέθετε καν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Αλλά και σε ένα Ίντερνετ καφέ στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι η 55χρονη υπεύθυνη επέτρεπε σε τέσσερις θαμώνες ηλικίας από 35 ως 57 χρόνων να παίζουν το παράνομο ηλεκτρονικό παιχνίδι «φρουτάκια» και τους συνέλαβαν, ενώ ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατασχέθηκαν 120 ευρώ, 1.098 κάρτες «moneysafe» συνολικού ποσού 17.110 ευρώ και δέκα κεντρικές μονάδες, μαζί με τις οθόνες και τα πληκτρολόγιά τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης