«Έγδυσε» την ηλικιωμένη που φρόντιζε και τα εγγόνια της!

«Έγδυσε» την ηλικιωμένη που φρόντιζε και τα εγγόνια της!

Η 36χρονη από την Κάλυμνο έβγαζε τα κλοπιμαία από το σπίτι της κατάκοιτης 80χρονης στη Ρόδο μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, τα οποία δήθεν πετούσε!

«Έγδυσε» την ηλικιωμένη που φρόντιζε και τα εγγόνια της!
Ούτε τα… εσώρουχα δεν άφησε στο σπίτι μιας ηλικιωμένη που προσελήφθη για να περιποιείται επειδή είχε πάθε εγκεφαλικό, μια 36χρονη νοσηλεύτρια! Εκτός από τα ρούχα και τα κοσμήματα που έκλεψε, πήρε ακόμη και τα… τάπερ της κουζίνας, ενώ βρήκε και τα κλειδιά του σπιτιού της εγγονής της και άρπαξε τα κοσμήματά της!

Η 36χρονη από την Κάλυμνο έβγαζε τα κλοπιμαία από το σπίτι της κατάκοιτης 80χρονης στη Ρόδο μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, τα οποία δήθεν πετούσε! Έτσι, από τις 28 Σεπτεμβρίου ως τις 15 Δεκεμβρίου ξάφρισε συνολικά 1.140 ευρώ από δύο πορτοφόλια, τρία γυναικεία ρολόγια εκ των οποίων το ένα χρυσό και μεγάλης αξίας, επτά αμερικανικά ασημένια νομίσματα, κολόνιες, κεντήματα, γυναικείες τσάντες και διάφορα άλλα είδη, μέρος των οποίων βρέθηκαν στο σπίτι της.

Κλείσιμο
Σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, η νοσηλεύτρια βρήκε στα συρτάρια της ηλικιωμένης εργοδότριάς της τα κλειδιά του σπιτιού της εγγονής της που σπουδάζει στην Κύπρο, μπήκε στο διαμέρισμα στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας και άρπαξε χρυσαφικά συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, μεταξύ των οποίων τρία χρυσά δακτυλίδια τα οποία πούλησε έναντι 180 ευρώ στον 52χρονο υπάλληλο ενός ενεχυροδανειστηρίου.

Εκείνος, μάλιστα δεν τα έγραψε στο βιβλίο ενεχυρίασης αλλά, όπως έγραψε η «δημοκρατική», τα έστειλε στην Αθήνα για να λιωθούν και σε βάρος του η Ασφάλεια Ρόδου σχημάτισε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η 36χρονη, που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια και δεν καταλάβαινε τι έκανε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης