Λάρισα: Φυγόποινος έκανε τέσσερις διαρρήξεις με πλούσια λεία

Λάρισα: Φυγόποινος έκανε τέσσερις διαρρήξεις με πλούσια λεία

Ο 31χρονος δράστης μετακινούνταν με ένα ποδήλατο αναζητώντας τους στόχους του και, μόνο μέσα σε λίγη ώρα στις 14 Δεκεμβρίου, κατάφερε να διαρρήξει τρία καταστήματα και ένα ζαχαροπλαστείο

Λάρισα: Φυγόποινος έκανε τέσσερις διαρρήξεις με πλούσια λεία
Δεν πτοήθηκε από την καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης πέντε ετών που εκκρεμούσε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, ένας νεαρός Έλληνας φυγόποινος και εξακολούθησε να «χτυπάει» εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Λάρισας και μάλιστα με ιδιαίτερη... επιτυχία!

Ο 31χρονος δράστης μετακινούνταν με ένα ποδήλατο αναζητώντας τους στόχους του και, μόνο μέσα σε λίγη ώρα στις 14 Δεκεμβρίου, κατάφερε να διαρρήξει τρία καταστήματα και ένα ζαχαροπλαστείο, από τις ταμιακές μηχανές των οποίων άρπαξε συνολικά 5.985 ευρώ! Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που του έκαναν... «επίσκεψη» κατ' οίκον!

Κλείσιμο
Ο νεαρός αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε με χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπές και διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές για να εκτελεστεί η ποινή του. Στο σπίτι του 31χρονου,  κατασχέθηκε και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε στις διαρρήξεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης