Κέρκυρα: Μπλόκο σε Αλβανό που μετέφερε 13 κιλά χασίς

Κέρκυρα: Μπλόκο σε Αλβανό που μετέφερε 13 κιλά χασίς

Βρέθηκαν 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 κιλών και 364 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο του 43χρονου αλλοδαπού

Κέρκυρα: Μπλόκο σε Αλβανό που μετέφερε 13 κιλά χασίς
Σε επιφυλακή βρίσκονταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθεί οδικώς στο νησί μια μεγάλη ποσότητα χασίς. Τα μπλόκα που έστησαν, απέφεραν καρπούς και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες.

Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν αιφνιδιαστικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Αλβανός που ταίριαζε με τα στοιχεία τα οποία τους είχαν δοθεί, βρήκαν το όχημα άδειο. Όμως, δεν πείστηκαν και έφεραν τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, που δεν άργησε να εντοπίσει την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το πορτ μπαγκάζ!

Κλείσιμο
Μέσα, βρέθηκαν 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 κιλών και 364 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο του 43χρονου αλλοδαπού, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης