Αυτοσχέδιο εργαστήριο με 66 κιλά καπνού στην Πιερία

Αυτοσχέδιο εργαστήριο με 66 κιλά καπνού στην Πιερία

Ο δράστης είχε εγκαταστήσει ένα πλήρες «καπνεργοστάσιο» με αυτοσχέδια μηχανήματα σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι του - Κατασχέθηκαν 55 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστου καπνού και άλλα 10 κιλά και 600 γραμμάρια επεξεργασμένου καπνού

Αυτοσχέδιο εργαστήριο με 66 κιλά καπνού στην Πιερία
Ένα πλήρες καπνεργοστάσιο με αυτοσχέδια μηχανήματα είχε εγκαταστήσει σε μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας ένας νεαρός, ο οποίος είχε αναλάβει την επεξεργασία, την συσκευασία και την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων αδασμολόγητου καπνού στη βόρεια Ελλάδα.

Τα ίχνη του 32χρονου λαθρέμπορου εντοπίστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση που οδήγησε στην σύλληψή του. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 55 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστου καπνού και άλλα 10 κιλά και 600 γραμμάρια επεξεργασμένου καπνού!

Κλείσιμο
Στην διπλανή αποθήκη, οι αστυνομικοί βρήκαν και την αυτοσχέδια ηλεκτρική μηχανή κοπής και την πρέσα που είχε εγκαταστήσει ο 32χρονος.

Τα μηχανήματα στο εργαστήριο  κατασχέθηκαν, όπως και οι ποσότητες καπνού που εστάλησαν στο Τελωνείο Κατερίνης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης