Νύχτα τρόμου στην Κηφισιά: Κουκουλοφόροι έδεσαν και απείλησαν 28χρονο με κατσαβίδι

Νύχτα τρόμου στην Κηφισιά: Κουκουλοφόροι έδεσαν και απείλησαν 28χρονο με κατσαβίδι

Άγνωστοι μπήκαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας - Έφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό


Νύχτα τρόμου στην Κηφισιά: Κουκουλοφόροι έδεσαν και απείλησαν 28χρονο με κατσαβίδι
Το τρόμο με μάτια τους είδε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια οικογένεια  στην Κηφισιά, όταν τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν σε οικία της οδού Αχαΐας και αφού έδεσαν τους ιδιοκτήτες άρπαξαν ότι βρήκαν και έφυγαν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όπου οι δράστες
Κλείσιμο
βρήκαν ανοικτή την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. 

Φορώντας κουκούλες, οι τρεις κακοποιοί βρήκαν τον 28χρονο γιο της οικογένειας και τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον με κατσαβίδι μέχρι να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα και αντικείμενα αξίας. 

Σύμφωνα με τον 28χρονο οι δράστες μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και με μια σκάλα ανέβηκαν στον πρώτο όροφο. Από εκεί, αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν στο σπίτι με σκοπό να τους ληστέψουν.




Δείτε τι λέει ο 28χρονος που ήρθε τετ-α-τετ με τους ληστές




Ο ένας έμεινε στην αυλή και φιλούσε... τσίλιες σε περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά. Οι άλλοι δύο έδρασαν ανενόχλητοι και με σπαστά ελληνικά τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν εάν δεν τους αποκάλυπτε που βρίσκονται τα χρήματα και τα χρυσαφικά.
 
«Ο ένας ήταν από πάνω μου και ο άλλος έψαχνε στο σπίτι. Αφού πήραν ότι βρήκαν μου ζητούσαν κι άλλα. Μου έλεγαν πες μας που είναι γιατί θα σε σκοτώσουμε και με έβριζαν. Έπειτα ξύπνησαν και την μητέρα μου καθώς δεν έβρισκαν κάτι άλλο  και ρώτησαν και εκείνη η οποία τους είπε πως αυτά που βρήκαν ήταν όλα» είπε.

«Είδα δυο φιγούρες στο διάδρομο της κρεβατοκάμαρας. Ήρθαν και μου είπαν μην κουνιέσαι κάνε ησυχία και βάλε τα χέρια σου πίσω από την πλάτη. Πες μας που είναι τα χρήματα και τα χρυσαφικά…» λέει στο protothema.gr ο Αντρέας.

Ο νεαρός ωστόσο κατάφερε να στείλει μήνυμα στην αδελφή του ενημερώνοντας της πως μπήκαν κλέφτες στο σπίτι όμως έγινε αντιληπτός και τότε ένας από τους δράστες τον χτύπησε στο πρόσωπο.
 
«Κατά την διάρκεια πρόλαβα και έστειλα ένα μήνυμα στην αδελφή μου. «Κλέφτες». Τότε κάποιος με κατάλαβε και με χτύπησε. Μας έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και έφυγαν. Περιμέναμε δέκα λεπτά και έπειτα καλέσαμε την αστυνομία» είπε ακόμη. 
 
Σύμφωνα με τον 28χρονοΑντρέα, οι κακοποιοί πρέπει να ήταν νεαροί, αλλοδαποί καθώς μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Όπως είπε η διώροφη κατοικία τους είχε σύστημα συναγερμού όμως λόγω κάποιας βλάβης δεν ήταν ενεργοποιημένο.

Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού μετά τη ληστεία











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης