Ιωάννινα: Ληστές απείλησαν ηλικιωμένη με τσεκούρι!

Ιωάννινα: Ληστές απείλησαν ηλικιωμένη με τσεκούρι!

Δύο οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι 84χρονης και την απείλησαν προκειμένου να της πάρουν τις οικονομίες της - Έκλεψαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και ένα χρυσό δακτυλίδι και εξαφανίστηκαν 

Ιωάννινα: Ληστές απείλησαν ηλικιωμένη με τσεκούρι!
Σκηνές από ταινία τρόμου διαδραματίστηκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή Βασιλικό των Ιωαννίνων, όταν εισέβαλαν δυο κακοποιοί αποφασισμένοι για όλα και την ακινητοποίησαν με την απειλή ενός... τσεκουριού για να την υποχρεώσουν να τους δώσει τις οικονομίες της.

Η ανυπεράσπιστη 84χρονη λαχτάρησε για τα καλά, όταν είδε μπροστά της τους δυο άγνωστους άνδρες που είχαν παραβιάσει την είσοδο του σπιτιού της. Ο τρόμος που ένιωσε έγινε ακόμη μεγαλύτερος, όταν απείλησαν να την χτυπήσουν με το τσεκούρι που κρατούσε ο ένας από αυτούς για να μην καλέσει σε βοήθεια.

Κλείσιμο
Οι δράστες ερεύνησαν το σπίτι χωρίς να βρουν χρήματα ή κάτι αξίας, αλλά άνοιξαν και το πορτοφόλι της ηλικιωμένης μέσα στο οποίο βρήκαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και ένα χρυσό δακτυλίδι. Τα πήραν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η 84χρονη κάλεσε την Αστυνομία. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δελβινακίου που ξεκίνησαν έρευνες, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης