«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. εξαπάτησε ηλικιωμένο

«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. εξαπάτησε ηλικιωμένο

Άλλος ένας ηλικιωμένος έπεσε θύμα απατεώνα που του συστήθηκε ως τεχνικός της Δ.Ε.Η. και του ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό

«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. εξαπάτησε ηλικιωμένο
Άλλος ένας ηλικιωμένος έπεσε θύμα απατεώνα που του συστήθηκε ως τεχνικός της Δ.Ε.Η. και του ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να επισκευάσει την βλάβη που υποτίθεται ότι «διέγνωσε» στον μετρητή κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού του.

Ο ανυποψίαστος 85χρονος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην κοινότητα Λυγερή της Κοζάνης στον άγνωστο τεχνικό, χωρίς να φανταστεί ότι ήταν... «μαϊμού»! Εκείνος, μετά τον υποτιθέμενο έλεγχο στον μετρητή, του κοστολόγησε τη ζημιά σε 1.000 ευρώ! Ο ηλικιωμένος του τα έδωσε και ο δράστης έφυγε βιαστικά προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συνεργός του.

Όταν ο 85χρονος κατάλαβε πως τον είχαν εξαπατήσει, κατήγγειλε τους δράστες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κοζάνης οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για την ταυτοποίησή  τους και προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Πιθανολογούν, μάλιστα, ότι πρόκειται για «δίδυμο» απατεώνων που έχουν εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης