Ανυπεράσπιστη γυναίκα θύμα της σπείρας της Χερσονήσου

Ανυπεράσπιστη γυναίκα θύμα της σπείρας της Χερσονήσου

Οι δράστες κρύβονται πίσω από μια σειρά κινηματογραφικές ληστείες με ιδιαίτερη αγριότητα και αδιαφορία για τις ζωές ακόμη και μικρών παιδιών!

Ανυπεράσπιστη γυναίκα θύμα της σπείρας της Χερσονήσου
Άλλη μια δικογραφία προστέθηκε στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι τρεις κακοποιοί οι οποίοι είχαν συλληφθεί μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, όταν προσπάθησαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο μέσα σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου! Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, αποκαλύφθηκε ότι είχαν ληστέψει και μια Βρετανίδα μέσα στο σπίτι της.

Πέντε ημέρες πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών, στις 7 Ιουνίου, οι δυο 29χρονοι Έλληνες και ο 33χρονος Αρμένιος είχαν εισβάλει με καλυμμένα χαρακτηριστικά στην αυλή του σπιτιού μιας 47χρονης Βρετανίδας, την είχαν ακινητοποιήσει με τη απειλή όπλων και, αφού της άρπαξαν χρήματα και τρία κινητά, διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και σε βάρος των τριών κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

Κλείσιμο
Ήδη, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου εκκρεμούν σε βάρος τους κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής ομάδας, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ληστείες, απόπειρες ληστειών, κλοπή κατά συναυτουργία, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εμπρησμό. Οι δράστες κρύβονται πίσω από μια σειρά κινηματογραφικές ληστείες με ιδιαίτερη αγριότητα και αδιαφορία για τις ζωές ακόμη και μικρών παιδιών!

Συνολικά, από τις 19 Φεβρουαρίου ως και πριν από τη συμπλοκή στη Χερσόνησο, είχαν ληστέψει ή επιχειρήσει να ληστέψουν με Καλάσνικοφ και πιστόλι ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Θερίσσου, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ, τον υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην εθνική οδό, ένα σούπερ μάρκετ στο Γάζι και ένα κοσμηματοπωλείο στα Μάλια. Ο ένας από τους δυο Έλληνες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τις εντυπωσιακές κλοπές των ΑΤΜ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης