Ζευγάρι πίσω από «χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι στην Κοζάνη

Ζευγάρι πίσω από «χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι στην Κοζάνη

Το ζευγάρι είχε τρυπώσει στο σπίτι, την ώρα που η ένοικος βρισκόταν στη δουλειά της και αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν μετρητά ύψους 1.650 ευρώ 

Ζευγάρι πίσω από «χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι στην Κοζάνη
Τρεις εβδομάδες μετά την «χρυσή» διάρρηξη που διέπραξαν στο σπίτι μιας 41χρονης γυναίκας στην κοινότητα Τσοτύλι της Κοζάνης, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των δραστών που ήταν ένας 49χρονος άνδρας και μία 25χρονη γυναίκα. Δεν συνελήφθησαν, όμως, καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο.

Το ζευγάρι είχε τρυπώσει στο σπίτι στις 17 Οκτωβρίου, την ώρα που η ένοικος βρισκόταν στη δουλειά της. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, οι δράστες άρπαξαν μετρητά ύψους 1.650 ευρώ καθώς και χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 3.100 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νεάπολης και σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κλείσιμο
*** Δεν πρόλαβε να χαρεί τα 380 ευρώ που «βούτηξε» μέσα από το τσαντάκι ενός  38χρονου στη Φλώρινα, η νεαρή αλλοδαπή «μακρυχέρα». Οι άνδρες της Ασφαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις μόλις ενημερώθηκαν από το θύμα, συνέλαβαν την 29χρονη  Αλβανίδα αλλά βρήκαν μόνο ένα μέρος του κλεμμένου ποσού στην κατοχή της. Η δράστιδα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης