Δείτε τα αναλυτικά ποσά που πλήρωσε η Εκκλησία της Ελλάδος στην Εφορία

Δείτε τα αναλυτικά ποσά που πλήρωσε η Εκκλησία της Ελλάδος στην Εφορία

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ενέκρινε σήμερα τον απολογισμό εσόδων-εξόδων για το έτος 2014 - Δείτε αναλυτικά τους φόρους που κατέβαλε η Εκκλησία σε φόρους καθώς και το σύνολο των εισπράξεών της

Δείτε τα αναλυτικά ποσά που πλήρωσε η Εκκλησία της Ελλάδος στην Εφορία
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από την Αρχιεπισκοπή, τα οικονομικά μεγέθη για την χρήση του 2014 για την Εκκλησία της Ελλάδος έχουν ως εξής: 

Έσοδα: 8.792.293,69 ευρώ

Κλείσιμο
Έξοδα: 8.001.283,93 ευρώ 

Διαφορά χρήσεως: 791.009,76 ευρώ.

Για την πληρωμή φόρων: 2.476.428,15 ευρώ.

Για τον ΕΝΦΙΑ: 1.722.288,30 (μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014)

Για φόρο επί μισθωμάτων: 740.661,92

Για έκτακτο ειδικό τέλος δομημένων επιφανειών: 13.477,93 ευρώ

ΦΑΠ: 3.414,47 ευρώ.

Στην συνεδρίαση τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ενημερώθηκαν από την Αρχιεπίσκοπη Ιερώνυμο για το Διαθρησκειακό συνέδριο που έγινε τον Οκτώβριο στην Αθήνα με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή». Το συνέδριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά. Κατά την σημερινή Συνεδρία, η ΔΙΣ επικύρωσε τα πρακτικά της προηγούμενης Συνεδρίας και ενέκρινε την εισήγηση της Σ.Ε. Σ.Ε. Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΙΔΕΜΕΔ).

Στο υπόλοιπο του χρόνου της σημερινής Συνεδρίας συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, ενώ διεκόπη λόγω της προγραμματισμένης εθιμοτυπικής συνάντησης του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου μαζί με τον Ηλείας Γερμανό και Σιδηροκάστρου Μακάριο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης