Κύπρος: Αστυνομικός... συνέλαβε τον δικαστικό κλητήρα!

Κύπρος: Αστυνομικός... συνέλαβε τον δικαστικό κλητήρα!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβηκε στην Κύπρο όπου ένας αστυνομικός αντί να παραλάβει την δικαστική κλήση εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του και συνέλαβε τον επιδότη για... παράνομη είσοδο στο σπίτι του

Κύπρος: Αστυνομικός... συνέλαβε τον δικαστικό κλητήρα!
Ποινική και πειθαρχική έρευνα διέταξε ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας εναντίον αστυνομικού ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του όχι μόνο απέφευγε να παραλάβει κλήση από το δικαστήριο, αλλά συνέλαβε και τον δικαστικό επιδότη.

Ο επιδότης για πολλές μέρες αναζητούσε τον αστυνομικό στο σπίτι του στη Λεμεσό για να του επιδώσει κλήση. Ο αστυνομικός έκανε τα πάντα για να το αποφύγει εφευρίσκοντας προφάσεις. Μάλιστα επικαλέσθηκε ακόμα και ασθένεια του παιδιού του για να μην συναντηθεί με τον επιδότη.  Χθες για ακόμη μία φορά ο επιδότης επιχείρησε να βρει τον αστυνομικό για να του επιδώσει τη κλήση. 

Κλείσιμο
Τον βρήκε στα σκαλιά έξω από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διέμενε. Ο αστυνομικός αντί να παραλάβει τη κλήση συνέλαβε τον επιδότη για «παράνομη είσοδο» στην οικία του. Μάλιστα κάλεσε και συναδέλφους του οι οποίοι μετέφεραν τον επιδότη με περιπολικό σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε για 4 ώρες και ανακρίθηκε.  Όταν ενημερώθηκε ο αρχηγός της Αστυνομίας έγινε έξω φρενών και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο επιδότης και να κινηθεί ποινική και πειθαρχική διαδικασία κατά του αστυνομικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης