Φλώρινα: Έκλεψε αντίκες αλλά την έπιασαν για χασίς

Φλώρινα: Έκλεψε αντίκες αλλά την έπιασαν για χασίς

Μάνα και γιος έκαναν χρήση, αλλά η σύλληψή τους οδήγησε και στην εξιχνίαση μιας διάρρηξης 

Φλώρινα: Έκλεψε αντίκες αλλά την έπιασαν για χασίς
Μαζί με το… γιο της έκανε χρήση χασίς μια γυναίκα στη Φλώρινα, αλλά η σύλληψή τους οδήγησε και στην εξιχνίαση μιας διάρρηξης με μεγάλες ζημιές σε ένα σπίτι της πόλης, από το οποίο είχαν κάνει φτερά αντίκες απροσδιόριστης αξίας.

Ακολουθώντας πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έλεγχο στην 38χρονη Ελληνίδα και τον 20χρονο γιο της και βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Όταν τους συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι τους, βρήκαν και διάφορα σύνεργα για την χρήση του χασίς τα οποία κατασχέθηκαν. Όμως, διάφορα παλιά αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς. 

Κλείσιμο
Έτσι, δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι προέρχονταν από την κλοπή που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο στην κατοικία μιας 78χρονης. Στην προανάκριση, η 38χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι αυτή ήταν η δράστιδα κλοπής και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας της άσκησε πρόσθετη δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εκτός από αυτήν της κατοχής ναρκωτικών που ασκήθηκε και στον γιο της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης