Στο σκαμνί Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελληνίδας συντρόφου του

Στο σκαμνί Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελληνίδας συντρόφου του

«Δεν τη σκότωσα εγώ, τη δολοφόνησαν, δεν το έκανα εγώ τη λάτρευα», λέει ο 55χρονος κατηγορούμενος - Είχε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί της για να της «φάει» την περιουσία,, λένε οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο δρόμο 


Στο σκαμνί Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελληνίδας συντρόφου του
Ένα μεγάλο κοινωνικό δράμα αποκαλύπτεται στις δικαστικές αίθουσες σε λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν Πακιστανό ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την Ελληνίδα σύντροφό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. 

Οι συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι αφού τη στραγγάλισε, ο Πακιστανός την πέταξε στο δρόμο για να φανεί ότι 32χρονη κοπέλα έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή και εγκαταλειμμένη στο δρόμο, ο σύντροφός της κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της καθώς, όπως υποστηρίζουν, είχε βάλει «στο μάτι» την περιουσία της συντρόφου του.

«Δεν την ήθελε και σκοπός του ήταν να γίνει ο μοναδικός κληρονόμος», λένε οι συγγενείς.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την δολοφονία της γυναίκας του, ενώ κάνει λόγο για τεράστια προβλήματα που του δημιουργούσαν οι συγγενείς της, τονίζοντας πως από την αρχή δεν ήθελαν να προχωρήσει η σχέση του με εκείνη, όπως σημειώνει.

«Ο Πακιστανός ήθελε την περιουσία της»

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η άτυχη κοπέλα με την υγεία της βοήθησε, σύμφωνα με το περιβάλλον της, τον Πακιστανό να την πλησιάσει ευκολότερα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι εκείνη είχε νοητική υστέρηση. 

Σύμφωνα με συγγενή της, το γεγονός ότι ο Πακιστανός έμενε μέσα στο σπίτι όπου ζούσε η κοπέλα με τον πατέρα της, τον βοήθησε να καταστρώσει με ευκολία το σατανικό του σχέδιο.

«Ο πατέρας της τον είχε πάρει για να το βοηθά σε διάφορες δουλειές, πού να φανταζόταν τι φίδι έβαζε στον κόρφο του. Εκείνος πλησίασε ερωτικά την κοπέλα την άφησε έγκυο και έφερε όλους προ απροόπτου. Λίγο αργότερα και αφού είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας της ήταν εντελώς ανοχύρωτη λόγω της κατάστασης και βάλει χέρι στην περιουσία που της είχε αφήσει ο πατέρας της και αφορούσε όχι μόνο πολλές χιλιάδες μετρητά σε τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και σε ακίνητη περιουσία κτήματα και διαμερίσματα. Προσπαθούσαμε όλοι να τον τραβήξουμε μακριά της αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Δυστυχώς όπως δείχνουν όλα ξεκάθαρα μιλάμε για ένα αδίστακτο άτομο που τη σκότωσε για να γίνει ο κληρονόμος της περιουσίας της. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει συναισθήματα», σημειώνει συγγενής της 32χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στραγγαλισμένη και πεταμένη στο δρόμο και προσθέτει: «Φανταστείτε πως σε ένα ταξίδι που είχαν κάνει μαζί στην πατρίδα του είχαν μαζί τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο και άφησε εκείνος στην πατρίδα του! Το κορίτσι όταν επέστρεψε γυρνούσε από μαγαζί σε μαγαζί στη γειτονιά και έψαχνε το παιδί της, μπορεί να έχει νοητική υστέρηση αλλά ήταν μάνα και λογικό ήταν να έχει τρελαθεί που δεν είχε κοντά της το παιδί της».
 
«Μου λέγανε να την αφήσω γιατί θα με κλείσουν φυλακή»

Ο 55χρονος σήμερα Πακιστανός αρνείται την παραμικρή σχέση με την υπόθεση δολοφονίας της συντρόφου του, σημειώνοντας ότι τη λάτρευε, ενώ κάνει λόγο για ανελέητο πόλεμο που δεχόταν και οι δύο από τους συγγενείς της. 

«Η σύντροφός μου είχε φόβους διότι την απειλούσε ο θείος της και επιπλέον φοβόμουν και εγώ. Μας έλεγε ότι εμένα θα με κλείσει στη φυλακή και εκείνη στο τρελάδικο και πως θα μας πάρει τα παιδιά. Είχε πετύχει δικαστική απόφαση μετά το θάνατο του πατέρα της συντρόφου μου και διαχειριζόταν την περιουσία της και βέβαια δεν του άρεσε καθόλου ότι εγώ μπήκα στη ζωή της και κάναμε οικογένεια. Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι  ότι πιστεύω πως τη σύντροφό του τη σκοτώσανε και δεν έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Ψάξτε να βρείτε αυτούς που τη σκότωσαν, δε τη σκότωσα εγώ», λέει ο 55χρονος Πακιστανός. 

Η υπόθεση συζητείται σε λίγες ημέρες στο Εφετείο και αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, όπως σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, Γιώργος Πουλιάκας, «από τα στοιχεία της  δικογραφίας έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι δε θα παραμείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιος σκότωσε την κοπέλα, θεωρώ ότι η οικογένεια του θύματος θα δικαιωθεί και θα λάμψει η αλήθεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης