Γιαννιτσά: Τον έπιασαν πριν πουλήσει τα ναρκωτικά παραγωγής του

Γιαννιτσά: Τον έπιασαν πριν πουλήσει τα ναρκωτικά παραγωγής του

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον χώρο που χρησιμοποιούσε στον οποίο είχε φυτέψει πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενάμισι ως δυο μέτρων

Γιαννιτσά: Τον έπιασαν πριν πουλήσει τα ναρκωτικά παραγωγής του
Ήξερε ότι βρισκόταν στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφάλειας Γιαννιτσών λόγω του παρελθόντος του στην διακίνηση ναρκωτικών, αλλά δεν πίστευε ότι θα έπεφτε στα χέρια τους ένας 62χρονος που καλλιεργούσε μια μικρή χασισοφυτεία δίπλα στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και κρατούσε την παραγωγή στο... δωμάτιό του!

Μετά από μεθοδική έρευνα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον χώρο που χρησιμοποιούσε στον οποίο είχε φυτέψει πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενάμισι ως δυο μέτρων. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι του σεσημασμένου καλλιεργητή και βρήκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 211 γραμμαρίων. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας κατηγορούμενο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ένας 36χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο σπίτι του σε περιοχή της Νεάπολης, όταν έκαναν έρευνα και βρήκαν 16,65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου με τρία φυσίγγια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης