Τρύγησε τεσσεράμισι κιλά χασίς από την φυτεία του

Τρύγησε τεσσεράμισι κιλά χασίς από την φυτεία του

Εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που ερεύνησε  το σπίτι του χασισοκαλλιεργητή και δυο χώρους που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή και ανακάλυψε κρυμμένες συνολικά επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 442 γραμμαρίων

Τρύγησε τεσσεράμισι κιλά χασίς από την φυτεία του
Αμετανόητος αποδεικνύεται ένας 40χρονος που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για χασισοφυτείες σε περιοχή των Σερρών. Όχι μόνο εξακολούθησε να καλλιεργεί μια ακόμη φυτεία μέσα στο δάσος, αλλά ετοιμαζόταν και να «σπρώξει» τεσσεράμισι κιλά από την παραγωγή του στην πελατεία του!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον είχαν στοχοποιήσει και τον παρακολουθούσαν από απόσταση, τον είδαν να φτάνει με το φορτηγό του πατέρα του στην δασική περιοχή έξω από το χωριό όπου κατοικεί και να φροντίζει τα 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,90 μέτρων που καλλιεργούσε. Εκεί τον εγκλώβισαν και του έβαλαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν το φορτηγό ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, ανέλαβε... υπηρεσία ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που ερεύνησε  το σπίτι του χασισοκαλλιεργητή και δυο χώρους που χρησιμοποιούσε στην ίδια περιοχή και ανακάλυψε κρυμμένες συνολικά επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 442 γραμμαρίων. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης