«Μαϊμού» τουριστικό γραφείο εξαπάτησε 12 Βολιώτες

«Μαϊμού» τουριστικό γραφείο εξαπάτησε 12 Βολιώτες

Αναζητούνται δύο γυναίκες, 32 και 41 ετών, που απέσπασαν 7.800 ευρώ σε ένα μήνα

«Μαϊμού» τουριστικό γραφείο εξαπάτησε 12 Βολιώτες
Δώδεκα Βολιώτες εξαπάτησε, μέχρι στιγμής «μαϊμού» τουριστικό γραφείο, ιδιοκτησίας δύο γυναικών που απέσπασαν 7.800 €, σε διάστημα μόλις ενός μήνα και αναζητά η Αστυνομία!

Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από μεθοδική έρευνα και σε βάρος των δύο ιδιοκτητριών, ηλικίας 41 και 32 χρονών, που αναζητούνται από τις αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης, για 12 συνολικά περιπτώσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα και με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τον περασμένο Μάρτιο, οι δύο γυναίκες είχαν συστήσει από κοινού ιδιωτική εταιρία στο Βόλο, με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών και την εκμετάλλευση τουριστικού πρακτορείου. Στο διάστημα από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου του 2015, με το πρόσχημα της έκδοσης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και της κράτησης δωματίων ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό των 7.800 € από 12 άτομα «υποσχόμενες ψευδώς ότι θα προβούν στις συμφωνηθείσες κρατήσεις, αποκομίζοντας έτσι παράνομο περιουσιακό όφελος».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξαπατημένοι πολίτες στην πλειοψηφία τους Βολιώτες, μεταξύ των οποίων, ζευγάρια, φοιτητές αλλά και γονείς παιδιών, ενημερώθηκαν αιφνιδίως ότι το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο έκλεισε και πήγαν για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθής οι δύο γυναίκες είχαν εξαφανιστεί και τα χρήματά τους έκαναν «φτερά».

Διαβάστε περισσότερα στο magnesianews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης