Συλλήψεις για κλοπές σε Σπάρτη και Καλαμάτα

Συλλήψεις για κλοπές σε Σπάρτη και Καλαμάτα

Πώς η αστυνομία έφθασε στη σύλληψη των δραστών

Συλλήψεις για κλοπές σε Σπάρτη και Καλαμάτα
Σε συλλήψεις υπόπτων για κλοπές προχώρησαν την Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές, σε Σπάρτη και Καλαμάτα.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ασφάλειας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Σπάρτη, ένας 35χρονος κι ένας 33χρονος που έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις κλοπής.

Κλείσιμο
Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για κλοπή, ενώ σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, επίσης για κλοπή.

Παράλληλα, ένας 32χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Μεσσηνίας, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

Όπως προέκυψε, από την αστυνομική έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 32χρονος λίγο πριν τη σύλληψή του είχε αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει και κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στο μεταξύ, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ένας 38χρονος, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει δύο μηχανήματα έργων, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός.

Και για τις δύο περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης