Βρήκαν τους ληστές που άρπαξαν χρηματοκιβώτιο

Βρήκαν τους ληστές που άρπαξαν χρηματοκιβώτιο

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Βρήκαν τους ληστές που άρπαξαν χρηματοκιβώτιο
Εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, αλλά δεν βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν οι δράστες όταν τα θύματα αντιμετώπισαν με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και τόλμη τα χτυπήματα και τις απειλές τους για να το ανοίξουν!

Δύο από τους Έλληνες δράστες της ληστείας ηλικίας 41 και 44 χρόνων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής βάσει ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας. Τα στοιχεία των άλλων δυο δεν είναι ακόμη γνωστά και οι έρευνες της Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζονται για την ταυτοποίησή τους.

Κλείσιμο
Οι τέσσερις κουκουλοφόροι κακοποιοί παραβίασαν στις 4 Αυγούστου την κεντρική είσοδο του σπιτιού όπου κατοικούν ένας 73χρονος και η 71χρονη σύζυγός του, τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να τους χτυπούν και να τους απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν, για να τους εξαναγκάσουν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. 

Οι ηλικιωμένοι αποδείχθηκαν... σκληρά καρύδια και κράτησαν κλειστά τα στόματά τους! Ωστόσο, δεν κατάφεραν να σώσουν την περιουσία τους. Βλέποντας ότι δεν θα κατάφερναν να τους κάνουν να υποκύψουν, οι εισβολείς «σήκωσαν» στα χέρια το βαρύ χρηματοκιβώτιο, το μετέφεραν σε όχημα που είχαν μαζί τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης