Αγρίνιο: Βρήκαν μεγάλη χασισοφυτεία στις όχθες του Αχελώου!

Αγρίνιο: Βρήκαν μεγάλη χασισοφυτεία στις όχθες του Αχελώου!

Καλλιεργούσε 213 δενδρύλλια – Κατασχέθηκαν 1.000 σπόροι κάνναβης και δύο κυνηγητικά όπλα

Αλβανία: Η αστυνομία υποστηρίζει ότι κατέστρεψε όλες τις φυτείες χασίς στη χώρα
Κατάφερε για πολύ καιρό να κρατήσει μακριά από τα ανεπιθύμητα βλέμματα την τεράστια χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στις όχθες του Αχελώου ένας 53χρονος, αλλά συνελήφθη λίγο πριν προλάβει να την τρυγήσει και ξεκινήσει την πώληση της συγκομιδής του από τα 213 δενδρύλλια!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας εντόπισε τη χασισοφυτεία στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Νεάπολης Αγρινίου και η Δίωξη Ναρκωτικών ανέλαβε αμέσως δράση. Ο καλλιεργητής εντοπίστηκε, συνελήφθη και στο ποιμνιοστάσιό του κατασχέθηκαν 1.000 σπόροι κάνναβης, τους οποίους σκόπευε να φυτέψει για να μεγαλώσει την ήδη μεγάλη φυτεία! Μαζί, κατασχέθηκαν και δύο κυνηγητικά όπλα, για τα οποία ο 53χρονος δεν διέθετε άδεια κατοχής. 

Κλείσιμο
*** Επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως δύο μέτρων εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός 35χρονου στην τοπική κοινότητα Βελίκα του Δήμου Μεσσήνης. Ο καλλιεργητής, που είχε στο σπίτι του και  ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,4 γραμμαρίων, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

*** Στην αυλή του σπιτιού του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, καλλιεργούσε δυο χασισόδεντρα ύψους ενός μέτρου ένας 44χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης