Σέρρες: Γκρέμιζαν βιτρίνες καταστημάτων για να τα κλέψουν

Σέρρες: Γκρέμιζαν βιτρίνες καταστημάτων για να τα κλέψουν

Με «όπλο» ένα ειδικό σφυρί που χρησιμοποιείται για να σπάνε τα τζάμια που καλύπτουν τα κουμπιά συναγερμού σε περίπτωση πυρκαγιάς - Ένας 19χρονος και ένας 18χρονος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα 

Σέρρες: Γκρέμιζαν βιτρίνες καταστημάτων για να τα κλέψουν
Ένα ειδικό σφυρί που χρησιμοποιείται για να σπάνε τα τζάμια που καλύπτουν τα κουμπιά συναγερμού σε περίπτωση πυρκαγιάς, ήταν το «όπλο» που χρησιμοποιούσε ένα ντουέτο νεαρών διαρρηκτών για να γκρεμίζουν τις βιτρίνες των καταστημάτων στην πόλη των Σερρών.

Με τη μέθοδο αυτή, προσπάθησαν να διαρρήξουν άλλα δυο καταστήματα τα ξημερώματα της Τρίτης, αλλά δεν τα κατάφεραν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Κλείσιμο
Οι δυο Έλληνες δράστες, ένας 19χρονος και ένας 18χρονος, ομολόγησαν ότι από τον περασμένο Ιούνιο ως τον Αύγουστο είχαν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο ένδεκα μαγαζιά. Από τα επτά καταστήματα είχαν αρπάξει 450 ευρώ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και έναν φορητό υπολογιστή, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

Ο κλεμμένος υπολογιστής βρέθηκε στο σπίτι του 18χρονου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος από το οποίο είχε κλαπεί, ενώ στο σπίτι του 19χρονου κατασχέθηκε το ειδικό σφυράκι. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης