Μάνη: Συνελήφθη 22χρονος με 15 κιλά χασίς

Μάνη: Συνελήφθη 22χρονος με 15 κιλά χασίς

Ο 22χρονος περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο, κουβαλώντας το ακριβό εμπόρευμα – Συνεργοί του δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 36 και 39 ετών

Μάνη: Συνελήφθη 22χρονος με 15 κιλά χασίς
«Λαβράκι» έβγαλε η ενέδρα που έστησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης και του Α.Τ. Γυθείου σε νεαρούς χασισοκαλλιεργητές στην περιοχή της Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ Γυθείου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για επικείμενο ραντεβού εμπορίου χασίς, εντόπισαν έναν 22χρονο να περπατά και μεταφέρει αμέριμνος 15 κιλά χασίς στην επίμαχη περιοχή, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε πέταξε τη… λεία και έφυγε τρέχοντας για να αποφύγει τη σύλληψη.
Οι αστυνομικοί δεν έπεσαν στην παγίδα και –όπως αποδείχθηκε- έπραξαν ορθά. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφτασε με όχημα ένας 36χρονος, ο οποίος άλλον περίμενε και άλλον είδε στο ραντεβού, αφού οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.
Κλείσιμο

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε η εμπλοκή ενός ακόμα 39χρονου, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε χασίς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μαζί με τον 22χρονο, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρχουν κι άλλοι συνεργοί. Ο 39χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο 22χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, καταζητείται.

Μετά τη σύλληψη εμπόρου και πελάτη, στην ίδια περιοχή και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντοπίστηκε χασισοφυτεία από αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Γυθείου, , η οποία αποτελούνταν από 401 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,3 έως 1,8 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 κιλά χασίς.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 39χρονου, βρέθηκαν 80,1 γραμμάρια χασίς και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 62,5 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου, καθώς και για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών τους.

Πηγή: www.patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης