Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για το μαχαίρωμα αστυνομικού στο Ρίο

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για το μαχαίρωμα αστυνομικού στο Ρίο

Η αστυνομία χθες συνέλαβε για απλή συνέργεια τρεις άνδρες, ηλικίας 29 , 19 και 24 ετών ενώ οι δύο δράστες ακόμα αναζητούνται

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για το μαχαίρωμα αστυνομικού στο Ρίο
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία για την επίθεση που σημειώθηκε εναντίον δύο νεαρών που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ στην παραλιακή του Ρίου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο www.thebest.gr, o καβγάς ξεκίνησε μέσα σε κατάστημα διασκέδασης και συνεχίστηκε κι εκτός αυτού, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση με μαχαίρι o ένας από τους δύο αστυνομικούς.

Κλείσιμο
Η αστυνομία χθες συνέλαβε για απλή συνέργεια τρεις άνδρες, ηλικίας 29 , 19 και 24 ετών. Οι δύο που φέρονται να έκαναν την επίθεση  δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, ωστόσο τα στοιχεία της ταυτότητάς τους είναι γνωστά στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όπως και αυτά των οχημάτων τους με τα οποία διέφυγαν μετά το περιστατικό. 

Πρόκειται για νεαρούς κατοίκους Πάτρας που έχουν απασχολήσει και άλλες φορές για ποινικές υποθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός που δέχτηκε μαχαιριά στην κοιλιά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ οι τρεις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Οι δύο νεαρότεροι, 19 και 24 ετών  συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ο 29χρονος για ψευδορκία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης