Κοζάνη: Ιερόσυλος χτύπησε για τρίτη φορά ξωκλήσι

Κοζάνη: Ιερόσυλος χτύπησε για τρίτη φορά ξωκλήσι

Η Ασφάλεια είχε συγκεντρώσει τα στοιχεία από τις αλλεπάλληλες κλοπές, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τις 18 Ιουλίου και κατάφερε να αποκαλύψει την ταυτότητα του 30χρονου άνδρα

Κοζάνη: Ιερόσυλος χτύπησε για τρίτη φορά ξωκλήσι
Έβγαζε μεροκάματο ξαφρίζοντας κάθε λίγο και λιγάκι το παγκάρι μιας μικρής εκκλησίας στην περιοχή της Κοζάνης, ένας νεαρός Έλληνας ιερόσυλος! Όμως, μετά την τρίτη κλοπή που διέπραξε σε διάστημα 20 ημερών στο ίδιο ξωκλήσι, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Από τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει ερευνώντας τις αλλεπάλληλες κλοπές που είχαν γίνει στο ξωκκλήσι στην περιοχή Βαθύλακκος και οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου, οι άνδρες της Ασφαλείας Κοζάνης κατάφεραν να ανακαλύψουν τα στοιχεία του εισβολέα που έκλεβε κάθε φορά μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα μικροαντικείμενα μικρής αξίας.

Κλείσιμο
Ο 30χρονος ιερόσυλος εντοπίστηκε στην περιοχή Ρύμνιο και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης των τριών διαρρήξεων και δικαιολογήθηκε ότι είχε ανάγκη από χρήματα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης του άσκησε δίωξη για κλοπή, αλλά ερευνάται αν είχε «χτυπήσει» και άλλους ναούς στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης