Κέρκυρα: Καυγάδισε με νεαρό και τον τρύπησε με… καμάκι!

Κέρκυρα: Καυγάδισε με νεαρό και τον τρύπησε με… καμάκι!

Δέχθηκε το κτύπημα στην κοιλιά και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο – Ο 65χρονος αρχικά εξαφανίστηκε, αλλά μετά παραδόθηκε και συνελήφθη

 Κέρκυρα: Καυγάδισε με νεαρό και τον τρύπησε με… καμάκι!
Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε ένας νεαρός στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας, όταν καυγάδισε με έναν ηλικιωμένο συγχωριανό του που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και εκείνος του επιτέθηκε με το… καμάκι ενός ψαροντούφεκου!

Ο 23χρονος αιφνιδιάστηκε όταν είδε τον 65χρονο να αρπάζει το καμάκι και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έτσι, δέχθηκε το χτύπημα στην κοιλιακή χώρα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος! Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, κατάσχεσαν το καμάκι ως πειστήριο. Λίγες ώρες αργότερα, ο 65χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

*** Αιματηρό επεισόδιο αναστάτωσε μέρα- μεσημέρι ένα καφέ στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν ένας 70χρονος επιτέθηκε για άγνωστους λόγους σε έναν 43χρονου που έκανε διακοπές με την οικογένεια του και τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο! Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφθασαν αμέσως, συνέλαβαν τον δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ενώ το θύμα πήγε μόνο του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης