Καλαμπάκα: Λήστεψε περίπτερο με ψεύτικο πιστόλι

Καλαμπάκα: Λήστεψε περίπτερο με ψεύτικο πιστόλι

Απείλησε μια νεαρή γυναίκα στο περίπτερό της ένας 40χρονος Έλληνας για να της αρπάξει τις εισπράξεις και διάφορα εμπορεύματα

Καλαμπάκα: Λήστεψε περίπτερο με ψεύτικο πιστόλι
Με ένα πιστόλι replica που βρέθηκε στην κατοχή του, απείλησε μια νεαρή γυναίκα στο περίπτερό της στην Καλαμπάκα ένας 40χρονος Έλληνας για να της αρπάξει τις εισπράξεις και διάφορα εμπορεύματα. Όμως, δεν κατάφερε να χαρεί τη λεία του γιατί λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

Ο δράστης πλησίασε στο περίπτερο παριστάνοντας τον πελάτη και φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ. Μόλις βεβαιώθηκε ότι η 20χρονη υπάλληλος ήταν μόνη, την απείλησε με το πιστόλι και της ζήτησε όσα χρήματα είχε στο ταμείο. Η τρομοκρατημένη κοπέλα του έδωσε περίπου 300 ευρώ, αλλά ο ληστής άρπαξε και διάφορα μικροαντικείμενα πριν τραπεί σε φυγή. Μετά την καταγγελία της 20χρονης, ξεκίνησαν έρευνες και ο 40χρονος ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων ως δράστης.

Κλείσιμο
Τη σύλληψή του ανέλαβαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τον βρήκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και του φόρεσαν χειροπέδες. Σε μια αποθήκη που διατηρεί στην Καλαμπάκα, βρέθηκαν το πιστόλι-απομίμηση και το τζόκεϊ που χρησιμοποίησε ο ληστής, μαζί με τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στην περιπτερούχο. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης