Βόλος: Καταδικάστηκε επειδή έσερνε σκύλο με τη μηχανή του

Βόλος: Καταδικάστηκε επειδή έσερνε σκύλο με τη μηχανή του

Ούτε το ελαφρυντικό των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στον 59χρονο

Βόλος: Καταδικάστηκε επειδή έσερνε σκύλο με τη μηχανή του
Ούτε το ελαφρυντικό των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στον 59χρονο που είχε συλληφθεί την προηγούμενη Κυριακή στη Νέα Ιωνία Βόλου, μετά από καταγγελία ότι τραυμάτισε βαρύτατα τον σκύλο του σέρνοντας τον με μηχανάκι στο οδόστρωμα!

Ο δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε να δίνει το παρών μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Η ποινή φυλάκισης ανεστάλη επειδή ο 59χονος είχε λευκό ποινικό μητρώο. Παράλληλα, όμως, θα του επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο το οποίο μπορεί να φτάσει στα 30.000 ευρώ!

Κλείσιμο
Ο συνήγορος του κατηγορούμενου επικαλέστηκε την ελλειμματική διανοητική κατάσταση του 59χρονου, ενώ η φίλη του κατέθεσε ότι της είχε ζητήσει να φιλοξενήσει για λίγο καιρό στο σπίτι της το άτυχο σκυλάκι, το οποίο ο ίδιος αγαπούσε  καθώς το είχε μαζέψει από το δρόμο και το φρόντιζε! Κανείς, όμως, δεν εξήγησε για ποιο λόγο το βασάνισε με τόσο άγριο τρόπο ώστε να λιώσουν οι πατούσες του από την τριβή στην άσφαλτο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης