Έδεσαν και λήστεψαν μητέρα και γιο στα Καμένα Βούρλα

Έδεσαν και λήστεψαν μητέρα και γιο στα Καμένα Βούρλα

Οι δράστες πήραν τα χρήματα μαζί με αρκετά κοσμήματα και ρολόγια, κλείδωσαν μητέρα και γιο στην τουαλέτα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Έδεσαν και λήστεψαν μητέρα και γιο στα Καμένα Βούρλα
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Φθιώτιδας και των γύρω περιοχών για να εντοπίσουν τρεις οπλισμένους κακοποιούς, πιθανότατα αλλοδαπούς, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι μιας οικογένειας στα Καμένα Βούρλα, έδεσαν χειροπόδαρα τη μητέρα και το γιο της και άρπαξαν ό,τι είχαν και δεν είχαν.

Οι δράστες, που μιλούσαν ελληνικά και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας από μια μπαλκονόπορτα και ακινητοποίησαν την 62χρονη ιδιοκτήτρια και τον 32χρονο γιο της απειλώντας τους ο ένας με πιστόλι, ο άλλος με μαχαίρι και ο τρίτος με κατσαβίδι. Έσκισαν σε λωρίδες ένα σεντόνι και, αφού τους έδεσαν με αυτό, άρχισαν να απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους δώσουν χρήματα.

Κλείσιμο
Η γυναίκα τους έδειξε πού είχε 1.200 ευρώ λέγοντας ότι δεν διέθετε άλλα, όμως οι κακοποιοί δεν πείστηκαν και «χτένισαν» όλα τα δωμάτια, ώσπου τελικά ανακάλυψαν άλλες 6.800 ευρώ που ήταν κρυμμένα σε άλλο σημείο. Πήραν τα χρήματα μαζί με αρκετά κοσμήματα και ρολόγια, κλείδωσαν μητέρα και γιο στην τουαλέτα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα κατάφεραν να βγουν αρκετή ώρα αργότερα και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Λαμίας που ξεκίνησε αμέσως έρευνες, όμως οι δράστες είχαν ήδη γίνει καπνός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης