Βόλος: Έσερνε σκύλο στην άσφαλτο με τη μηχανή του!

Βόλος: Έσερνε σκύλο στην άσφαλτο με τη μηχανή του!

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενη οδηγό, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην Άμεση Δράση

Βόλος: Έσερνε σκύλο στην άσφαλτο με τη μηχανή του!
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγήθηκε ένας 59χρονος που κατηγορείται για το βασανισμό ενός ζώου, μετά τη σύλληψή από αστυνομικούς στους οποίους υπέβαλαν μήνυση μια αυτόπτης μάρτυρας και εκπρόσωποι του τοπικού Φιλοζωικού Σωματείου «Κόσμος και Φύση».

Η γυναίκα έγινε έξω φρενών το πρωί της Κυριακής, όταν είδε στο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας Βόλου τον 59χρονο να σέρνει με το μηχανάκι του έναν σκύλο, τον οποίο είχε δέσει με αλυσίδα! Κάτω από την αφόρητη ζέστη, το άτυχο ζώο αναγκαζόταν να τρέχει πίσω από τη μηχανή. Κάποια στιγμή, δεν άντεξε και έπεσε στο έδαφος. Όμως, ο οδηγός δεν σταμάτησε και άρχισε να το σέρνει σε απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας το από το κολάρο, ώσπου τελικά το εγκατέλειψε.

Κλείσιμο
Η γυναίκα που είδε τη σκηνή, ακολούθησε με το αυτοκίνητό της το μηχανάκι του δράστη και οδήγησε στα ίχνη του την Άμεση Δράση, στην οποία έκανε καταγγελία. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τις οδηγίες της, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο βασανισμένος σκύλος παρελήφθη από την πρόεδρο του Φιλοζωικού που τον μετέφερε σε κτηνίατρο συμβεβλημένο με το δήμο, ο οποίος διαπίστωσε ότι είχαν καεί και οι τέσσερις πατούσες του από το σύρσιμο στην άσφαλτο, είχε αποκολληθεί το δέρμα του πέλματος και είχαν σπάσει τα νύχια του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης