Μαρινάκης: Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας

Μαρινάκης: Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας

«Θα τα καταφέρουμε» το μήνυμά του από το Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7

Μαρινάκης: Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας
Tο Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 επισκέφθηκε, όπως κάθε χρόνο, o Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος εκτός από  τα θέματα που άπτονται της ομάδας αναφέρθηκε και στις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις. «Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας» δήλωσε.

Ο κ. Μαρινάκης τον οποίο υποδέχθηκαν με ενθουασιαμό εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού υπογράμμισε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η ομάδα κατέχει την υψηλότερη θέση της ιστορίας της στην Ευρώπη και περιλαμβάνεται στις 22 καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.
 
Κλείσιμο
Ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι εδώ και αρκετές ημέρες τα διοικητικά ζητήματα και τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει μια Επιτροπή από πρόσωπα τα οποία  εμπιστεύεται απόλυτα ενώ για μια ακόμα φορά τόνισε τη στήριξή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος έχει πλέον σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κ. Μαρινάκης στη συνέχεια συζήτησε με τους  φιλάθλους  για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  και ως πολίτες, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα  και τόνισε για μία ακόμη φορά πως εκείνος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά, επάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.
 
Ερωτηθείς για θέματα του σχεδιασμού της ομάδας, για την επόμενη σεζόν, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης