Τρίμηνη παράταση των συμβάσεων ιδιωτών γιατρών και ΕΟΠΥΥ

Τρίμηνη παράταση των συμβάσεων ιδιωτών γιατρών και ΕΟΠΥΥ

Ο ανώτατος αριθμός ιατρικών επισκέψεων για όλους τους συμβεβλημένους θεραπευτές ιατρούς ανέρχεται στις 200 επισκέψεις το μήνα

Τρίμηνη παράταση των συμβάσεων ιδιωτών γιατρών και ΕΟΠΥΥ
Νέα, τρίμηνη παράταση των συμβάσεων μεταξύ ιδιωτών γιατρών και του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού, αναφορικά με την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους ιδιώτες γιατρούς, αλλά και με τις ιδιωτικές μονάδες υγείας, παρατείνονται μέχρι και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Κατά τον ίδιο τρόπο, ο υπουργός είχε παρατείνει τις συμβάσεις που έληγαν τον περασμένο Μάρτιο, για τρεις μήνες, μέχρι και τον Ιούνιο.

Κλείσιμο
Προκειμένου να καλυφθεί το χρονικό διάστημα της παράτασης των συμβάσεων των ιατρών από 1/1/2015 έως 30/9/2015, το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου περί ανανέωσης των συμβάσεων των θεραπευτών ιατρών.

Σε κάθε περίπτωση ο ανώτατος αριθμός ιατρικών επισκέψεων για όλους τους συμβεβλημένους θεραπευτές ιατρούς ανέρχεται στις 200 επισκέψεις το μήνα.

Η τρίμηνη παράταση των συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ αφορά τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ασφαλισμένους από τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, Φυσικοθεραπευτές, Πολυιατρεία, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Οικοτροφεία, Ιδρύματα /Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ειδικά Ιδρύματα για ΑμεΑ, Ιδρύματα Ασυλικού Τύπου και Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης