Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 12χρονο διαρρήκτη!

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 12χρονο διαρρήκτη!

Η 32χρονη μητέρα του αγοριού, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα κλοπής και πλημμελή εποπτεία ανηλίκου

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 12χρονο διαρρήκτη!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που, αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έσπευσε να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις για βοήθεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία είχε βρει διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της στις Σέρρες και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει.
 
Κι αυτό, γιατί το «δίδυμο» που είχε εισβάλει στο σπίτι της 77χρονης την ώρα που εκείνη έκανε εργασίες στην αυλή της, αποτελούνταν από μια γυναίκα και ένα... παιδάκι μόλις 12 χρόνων! Η 32χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα του αγοριού, συνελήφθη και παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα κλοπής και πλημμελή εποπτεία ανηλίκου, ενώ ο 12χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας.
Κλείσιμο

*** Στο χωράφι ενός αγρότη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας τρύπωσαν τρεις Έλληνες ηλικίας 29, 36 και 38 χρόνων και «ξήλωσαν» από τον γεωργικό ελκυστήρα του την μπαταρία. Όμως, μετά την καταγγελία του θύματος, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν και το κλεμμένο εξάρτημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Στην κατοχή των δραστών, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, κατασχέθηκε και ένα όχημα ως μέσο τέλεσης κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης