Έπιασαν στη Λάρισα διακινητή κοκαΐνης με πλούσια κέρδη

Έπιασαν στη Λάρισα διακινητή κοκαΐνης με πλούσια κέρδη

Μόλις τον είδαν να κάνει συναλλαγή για ναρκωτικά με έναν 33χρονο, οι αστυνομικοί επενέβησαν, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους 12,6 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο κινητά και 130 ευρώ

Έπιασαν στη Λάρισα διακινητή κοκαΐνης με πλούσια κέρδη
Έξω από το σπίτι του στη Λάρισα υποδεχόταν την «πελατεία» του ένας 34χρονος που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στους χρήστες της πόλης. Πάνω στο αλισβερίσι, δεν αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μόλις τον είδαν να κάνει συναλλαγή για ναρκωτικά με έναν 33χρονο, οι αστυνομικοί επενέβησαν, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους 12,6 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο κινητά και 130 ευρώ. Αμέσως μετά, έκαναν έρευνα κατοικία του 34χρονου όπου συνέλαβαν και την 44χρονη Λευκορωσίδα φίλη του και κατέσχεσαν 1.600 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Τόσο στο σπίτι του διακινητή όσο και σε αυτό του 33χρονου, βρέθηκαν ακόμη 3,6 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 0,6 γραμμαρίου, ένας τρίφτης και πέντε κινητά. Οι δυο άνδρες και η αλλοδαπή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης